Älskar dig mest av allt <3


Lunch


I <3 Jovani

Har kollat på sjukt många klänningar inför studenten, verkligen hur många som helst, alla märken jag kan komma på, letar och letar. Min studentklänning måste vara grym, jag är sån som vill ha jeans, alltid. Men ska jag ha en j*kla klänning så ska det vara en ordentlig. Helst skulle jag komma med en snygg tröja, jeans och converse hehe...
Dock gillar jag märket Jovani, va en hel del fint (orkade bara ta fram fyra bilder hehe), dock så är det kanske inte riktigt ngt för studenten, utom möjligen den första (dock lite tråkig) och sista.
 

Bettet

Köpt från washap.se


Gladgladglad

Har fått klagomål på den låga uppdateringen (konstigt hehe).
Nu sitter jag på upptåget in till stan, har bara en lektion idag. Eftersom jag haft förmiddagen fri så passade jag på att rida Harry innan skolan.
Igår testade vi det nya bettet (lägger ut bild på det om en stund), det är iaf ett 3delat med läder, alltså ett riktigt snällt bett. Red på banan och jag är hur nöjd som helst! Han fungerade riktigt bra på det bettet och det blev faktiskt skillnad, Harry är en häst som är väldigt på och är stark, men samtidigt väldigt känslig. Skulle vi ta på ett skarpare bett så skulle han bli galen (hade vanligt 3delat innan och det har inte varit ngr problem, ville bara testa något nytt), många är väldigt snabba med att ta på de värsta och skarpaste betten, något jag har svårt för så det är grymt skönt att kunna ha riktigt snälla bett och ändå få honom att lyssna så väldigt på mig.
Det finns inte mycket som ens är i närheten av känslan när han verkligen arbetar, när han går i perfekt form, gör alla övningar utan minsta protest, bara flyger fram och är jättemjuk i munnen.

mmm jag kan inte låta bli att le som ett fån när jag tänker på min underbara häst.
Jag försöker inte skryta eller något sånt, han har sina dryga dagar, men jag är verkligen helt kär i honom, passar mig perfekt.
I övrigt så är livet på topp just nu, det känns till och med helt okej med mina långa skoldagar.
Det här året kommer nog sopa banan med 2012, ska jag klaga lite så saknar jag några personer väldigt mycket, jag saknar Todd och Calle och mina knän är riktigt dåliga, vilket är grymt jobbigt.
Åh jag längtar till sommaren!
Tävlingar, STUDENTEN, 2v i usa, några dagar i ______ med mina systrar, kunna umgås med alla och förhoppningsvis jobba mycket.
Sen längtar jag till Scandinavium också. Underbara år.
 

Gott med mössa
 
 

.


Lång skoldag

Kom hem vid sju, sen dess har jag bara ätit, pratat i telefon (<3) och kollat på film. Jag måste verkligen ta tag i bloggningen, men när man åker till skolan 7 på morgonen och kommer hem 7 på kvällen så har man inte så mycket ork när man kommer hem. Men håller på att fila på lite intressanta inlägg så jag tror att ni kommer förlåta mig ;)


Horoskop

Evelina har gjort mig helt beroende av att kolla mitt horoskop varje vecka, jag vet egentligen inte riktigt varför, men tycker det är lite kul och speciellt när det stämmer in väldigt bra på dagsläget :).


Bli nu ett med mig darling jag vet att vi kan

Här ligger jag i min säng, hur trött som helst.
Har inte blivit så mycket sovande under veckan som varit, har hela tiden varit något och jag har inte kunnat sova ut, så det blir nog en tidig kväll för mig. Gick upp rätt tidigt idag då vi skulle åka till ridhuset, hoppade för första gången sedan slutet av november, helt underbart att göra det igen. Både jag och Harry var helt lyckliga, märkte också vilken enorm känslighet min fina fina fina häst har, så små grejer i min ridning kunde ändra så enorma grejer hos honom, rörelse, inställning och språng. Det blev så väldigt tydligt, den här hästen kommer lära mig massor.
Har en film också som jag ska försöka lägga ut, men det har krånglat lite så det kanske tar ett tag, vi får se.
Sen jag kom hem så har jag bara legat här, kollat på film och snackat med Bella i telefon.
Kände att jag borde uppdatera mer, men jag har verkligen varit så slut både psykiskt och fysiskt så har inte haft ork.
Nu spelas Stiftelsens Vart jag än går i högtalarna, har av någon anledning blivit helt beroende av den, det är inte ens min typ av musik egentligen.
 

Så sött, tack :')


Min kärlek <3


Kärlek till randigt

Älskar horsewares randiga täcken, har de i fleece, ett tunt, transportskydd och skrittäcke (dock med ljus kant). Grå uppsättning till Harry, hade blå till Todd och brun till Calle.
Tycker dom är jättefina och bra kvalité.
Vad säger ni, visst är dom bra snygga? :)

Tips om ni vill köpa : washap.se


Nu

Jobbat från 7-12, nu ska min långbenta vilde ridas.
Hörs sen :)


:D

Tycker att det är så kul när ni uppskattar inlägg och det blev rätt tydligt att ni vill ha flera inlägg med utrustning, så det ska jag ordna!
Sedan angående skjortorna så finns dom att köpa på charlies :)


Ingen bloggning ikväll

Inget gick som jag tänkt mig idag, j*vla skitdag.
Bara Harry som satt någon mening i den, annars kan vi bara dra ett stort streck över den.


Stress

Hej på er!
Ledsen för rutten uppdatering, har haft väldigt mycket idag och inte hunnit med bloggen. Nu är jag snart hemma och ska direkt till stallet för att rida, sen tillbaka in till stan för att äta med några goa vänner. En väldigt hektisk dag idag, bloggar när jag sitter i bussen tillbaka till stan!


<3


-Pluggar-

Inlägget om SM kommer imorgon, kommer bli en pluggnatt nu!

Kan ju drömma oss bort lite under tiden...


Vill tävla...

Saknar sommaren, träningar och tävlingar...
 

I eftermiddag...

Så kommer ni ha något ordentligt att läsa om :)


Flyttat inlägg

(Jag var rätt nöjd med det här inlägget och ville bara flytta över det hit)
 

Vi har ett liv, lever bland andra, det är mycket vi inte kan styra över och som vi inte kan göra någonting åt. Vad vi däremot kan göra är att välja hur vi ska hantera situationer och liknande, även om vi inte kan styra över en viss händelse så kommer det iaf leda till något annat som vi faktiskt kan styra över. Vi väljer vad vi vill göra.
Antagligen så kommer det ske ett flertal gånger att vi hamnar i tunga situationer som vi inte vet hur vi ska hantera, känslor som svämmar över och det är ett kaos i huvudet.
Egentligen är det rätt "simpelt", oavsett situation så kan man antingen tänka moget och smart, lyfta huvudet och ta beslutet, jobba vidare och fortsätta med sitt liv, att faktiskt göra något. Eller också kan man fortsätta fundera, inte ge sig själv ro och irra runt i sig själv.
Ibland tror jag att man får ta en dag och bara låta känslorna kaosa, jag brukar oftast sätta mig på golvet eller lägga mig i sängen, stirra upp i taket och spela musik. Släppa ut alla känslor och sedan resa på mig och ta tag i livet, jag har en lite "tuff" attityd, inte störigt utan mer typ starkt, låter inte så mycket påverka mig.

Blir skolan alldeles för mycket, ta en dag och bara skit i allt sådant, gör något för dig själv och bara samla energi.
Har du ett problem med hästen du inte vet hur du ska lösa, ta tid för dig själv, få inte panik utan bara slappna av och försök tänka strategiskt. Problem med killen/tjejen eller kanske i konflikt med en vän, samla dina bästa vänner runt dig, ta en kaffe (om man dricker sånt äckligt) eller något och prata ut, och ta även tid för dig själv, låt andra lyssna men när det gäller hur du ska handla så lyssna mest på dig själv, ingen annan bestämmer. Kanske har du förlorat någon, som du antingen kan eller aldrig kommer kunna få tillbaka igen, kan du och du verkligen vill, ja men lyft arslet och gör det då! Ingen annan än du själv kan ju stoppa dig, right? Var själv med om en grej förra året, slutade prata med en person jag verkligen tycker om och visste inte riktigt vad jag skulle göra, men efter en tid bestämde jag mig att vara mogen nog att ringa, så det gjorde jag och det blev hur bra som helst. Sedan var det ett annat fall, då skrev jag dock, men tog ändå kontakt och även det är bra nu, vill man så kan man. Om det däremot inte går att få tillbaka någon, ta några dagar om det behövs och verkligen låt dig själv släppa ut alla känslor, låt dom flöda och prata med dom du behöver. Det är inte lätt och det kanske inte är något man vill inse, men man måste också släppa taget, inte helt kanske, men ändå så man kan fortsätta leva sitt liv. Att kunna glädjas åt det man har och kunna gå med huvudet högt, du kommer bli starkare och hur ont det än gör så måste man. För annars låser man fast sig själv och kan inte fortsätta växa som person, ta ett djupt andetag, samla kraft and let go <3, nu är det ju inte riktigt så lätt, men en början.

Jag kollade igenom lite bilder på weheartit.com och av någon anledning fick jag för mig att kolla på taggarna Blair Waldorf, antagligen för att jag älskar karaktären. Styrka och attityd, de två orden som beskriver henne bäst enligt mig, det var största inspirationen till det här inlägget, jag tänkte slänga in lite bilder och skriva lite till dom.


Nu kanske vissa tror att jag menar att jag tycker att man ska vara otrevlig, men så är verkligen inte fallet!
Man kan definiera bitch lite som man vill, men min definition är iaf att kunna bygga upp sin egen styrka, inte ta skit från någon och vara beslutsam. Den 4e bilden gillar jag för att den är väldigt sann, sedan beror det ju självklart på hur man väljer att tolka den, men det är ju verkligen så (enligt mig), alla kommer inte älska dig/mig och vi kan heller inte få dom att göra det. Vissa matchar helt enkelt inte och man kan inte tvinga fram sånt, men "rädsla" eller snarare och med ett bättre ord, respekt, det kan du få fram. Med en ordentlig beslutsamhet och attityd så kan du få även de som verkligen ogillar dig att ändå ha respekt för dig. Trampa inte på andra och låt aldrig någon trampa på dig eller någon annan.                                    

Håll hårt i alla som finns vid din sida, dom som står ut med dig när du är som jobbigast att vara med, dom som lyssnar på ditt tjat och som älskar dig oavsett vad.

/A


Dags att flytta utomlands känner jag


Vill ha

Är galet sugen på att köpa in en massa nya tävlingsgrejer, synd bara att min ekonomi den här månaden inte är så hög...
Här är några iaf

Tycker det är grymt snyggt att ha ett skärp till vita ridbyxor, speciellt om med en snygg skjorta till,
har länge funderat på att köpa det här.
Ca 900kr
 
Tycker faktiskt att dom här skjortorna är riktigt snygga, kostar ca 1000kr
 

Eller en klassisk Animo, 1000kr
 
Klocka från Guess (att ha till vardags också), 2300kr
 
En ny kavaj vill jag skaffa också, men vet inte vilken...

:)

Ligger i sängen med datorn i knät och kollar på pretty little liars.
Har haft några grymma dagar då jag "varit utan blogg", idag har det dock varit väldigt kallt och varken jag eller Harry var väldigt taggad på ett pass ute i kylan, så det är tur att han är fin.
Jag ska bara kolla på det här och sedan försöka tänka ut något roligt att skriva om och försöka lägga ut det idag, annars imorgon.

Någon som har förslag, vad vill ni läsa om? :)


<3


Kan inte låta bli att skratta lite...

Har suttit och kollat igenom den här bloggen och skäms lite för hur töntiga vissa inlägg är, det är tur man växer upp. Ni vet iaf hur jag skriver nu så det är ju bra.
Tänkte bara för de som är helt nya, nivån på inläggen på den här bloggen kommer att vara betydligt högre.
Ville bara få det skrivet och det är helt okej att skratta åt mig.


Tillbaka

Känns lite konstigt att blogga här igen, på min gamla blogg, på blogg.se.
Men nu är det dags för nystart, det är bara tänk framåt och nu som gäller.
Har haft folk som tjatat om att jag ska starta upp den här bloggen igen och jag känner mig faktiskt riktigt motiverad, är ovanligt motiverad till det mesta just nu.

Nu kör vi ordentligt här eller vad säger ni!


RSS 2.0