KÖRKORTSTEORI

Slutade jobba kvart över 3 och väntar nu på att körkortsteorin ska börja, vore ju bra att ha det där körkortet... fyller ju snart 19 så det är knappt okej att jag inte redan har ett körkort.


BÄSTA

 
 
 

SVAR

Amanda, jag har en fråga :) Rider du alltid i din JW hjälm? För alla säger att den är dö varm på sommaren.. Men jag funderar på att köpa en sån,, eller en ayr8 leather look, men vad tycker du om ayr8?? Kan man ha den i både hopp och dressyr? jättetacksam för svar <3
 
Ja jag rider alltid med JW, jo visst är det varmt på sommaren, men personligen tycker jag den är snyggast då den är stilren och funkar alltid, de flesta andra hjälmar är populära ett tag, tills folk inser att dom va nog inte så snygga ändå. Fast jag funderar på att köpa mig en gpa att rida i hemma.
Vad det gäller ayr8 leather look så tycker jag den är jättesnygg och skulle jag inte ha mina jw hjälmar så är det en sån jag skulle köpa.
 
 

BÖRJAR BLI GAMMAL

Nu var det längesen jag bloggade, har varken haft tid eller ork men nu kände jag att det börjar bli dags att kicka igång den igen, iaf till viss del. Tänkte börja med att skriva lite om vad som hänt den senaste tiden.
 
Igår var jag i Avesta och tävlade Harry. Han kändes super när jag hoppade fram i ridhuset till 115, sen på den lilla ridbanan ute stod det två hinder som jag egentligen inte tyckte vi skulle hoppa, men kom överrens om att jag bara skulle ta ett språng på varje. Ett beslut jag är så arg på mig själv över, man ska gå på magkänslan och vi gjorde ett riktigt nybörjar fel. Underlaget var katastrofalt dåligt och Harry (smart som han är) blev väldigt osäker och började stanna, så vi gick in på banan med en riktigt dålig känsla båda två.
Inne på banan stannade han på första hindret, men hoppade som sjutton över det andra gången, några språng senare blev han sitt vanliga jag och hoppade riktigt fint, dock petade vi sista då jag var alldeles för slarvig. En runda det egentligen inte var något fel på och som borde varit klockren om det inte vore för vårt puckade val att försöka hoppa på lilla framhoppningen.
 
Till 120n visste vi bättre och hoppade bara inomhus, med en grym känsla, han var helt med i matchen och lyssnade lyhört på mig. Vi gick in på banan och allt flöt på fint, han hoppade riktigt bra och använde ryggen, vi kom till omhoppningen och där stötte vi på problem. Vi var på väg in i en linje när jag upptäcker att några funktionärer står i det andra hindret, vilket fick mig att komma av mig lite när jag hoppade det första och fick ett pet på det, sen så flyttar dom sig inte när jag kommer mot det andra. Så jag fick skrika åt dom och lägga en volt för att inte döda dom... resten var felfritt och jag var så otroligt frustrerad, han var klockren, riktigt riktigt duktig och det borde ha varit en felfri runda, men nu blev det 0-4. Drygt, men inte värt att protestera, han var lite trött och hade inte gjort något fel alls själv under hela dagen. Jag tycker fortfarande det känns surt, menmen snart har vi vårt 130 kval klart ändå och har verkligen inte bråttom.
Harrys insats under gårdagen var iaf exemplarisk och de missar som blev har verkligen ingenting med honom att göra, nej jag tror verkligen på honom, det finns mycket där. Världens bästa <3
 
Träffade även Danai igår, så jäkla fort tiden går, igår var vi båda två på storhästtävling, båda har gått ut gymnasiet och ändå känns det som att det var nyligen vi red b-ponny. Fick nästan lite åldersnoja ;) fast nej jag är fortfarande liten, i några år till.
 
Han är bra snygg alltså!
 
I övrigt har jag inte spenderat en helg ensam sen jag kom hem från USA, förra helgen spenderade jag med Marcelos. Helgen innan var jag hos Sandra i Eskilstuna och innan de åkte jag till Vendela.
I veckorna har jag jobbat, har för den delen blivit anställd och allt rullar på. Har planerat körlektioner och bokat uppkörning. I tisdags åkte jag även till Västerås efter jobbet och red Todd, ni kan ju gissa om jag var lycklig, helt otroligt roligt att rida honom igen, jag var helt lyrisk.
Så ni kan nog förstå varför bloggningen varit nedlagd ett tag.
 

RSS 2.0