6 DAGAR TILL STUDENTEN

Vi hade ju skiva igår, lite segt i början men sen hade vi riktigt kul, runt tolv lämnade jag och Sandra vår skiva och gick till flustret istället där det var betydligt mer folk. Väldigt kul, där träffade jag även en otroligt saknad Maja :)

Har några bilder från igår, vårt tema var "jag kommer direkt från..." därav udda kläder, blev även klassens frukt, lite komiskt att både jag och Evelina blev det (vi går på olika skolor)


Kollar när Sandra rider


-

Godmorgon!
Sitter och äter frukost, ska alldeles strax till stallet.
Igår runt halv 8 drog jag mig ut i skogen och körde backträning, det var så j*kla roligt! Sen blev det ännu bättre av att det duggade, efter 40min så var det dags att springa hem och plugg igen, och det var först då som jag märkte av hur trött jag blev av träningen, det var så kul att jag knappt märkte av det undertiden. Ett enormt + är att mina knän inte gör ont alls nu :D


"Jag vill vara med dig" 🐴❤


Jag har avklarat 1h styrketräning och sprungit 5.7km idag så jag är rätt nöjd med mig själv faktiskt :) imorgon börjar jag först vid ett, men ska ändå upp tidigt så jag hinner plugga, gosa med Harry och mocka innan bussen går.


WHEN EVERYTHING'S WRONG YOU MAKE IT RIGHT

 

KÄRA LILLA HÄST JAG ÄLSKAR DIG

Finns det något bättre än att komma till stallet och mötas av en lyckligt gnäggande häst som skyndar sig till grinden och väntar på att jag ska hämta honom <3
Min mysiga lilla häst, tog in honom direkt och gosade med honom i en timme innan det var dax för lunchhö. Det är svårt att tro att man inte fick pussa honom när han kom, med tanke på hur mkt han tycker om att gosa nu. Det är omöjligt att göra annat än att älska den hästen, så otroligt go.
Svullnaden på hans ben är nästan borta nu, lite lite kvar, längtar så galet mycket efter att få rida honom igen.
Nu ska jag plugga arslet av mig och sen ska jag träna, var verkligen jättelat förra veckan så det blir hårdträning nu, märks så tydlig skillnad på mina knän, min rygg och typ varenda liten led i kroppen när jag tränar och när jag låter bli.
 

:)


RSS 2.0