SÅLDA HÄSTAR

CANTER val.97
En mycket bra första b-ponnyn, snäll i all hantering, gick lätt klass i både hoppning och dressyr.
 
MUNSBORO DENNY BOY val.98
Min andra ponny, stabil upp tom Nat La.
 
MUNSBORO MAY sto.99
B-ponny, msv hoppning, tuff ponny med attityd och power.
 
MUNSBORO COCOA sto
B-ponny, hopp. msvb
MUNSBORO CALLIE sto.01
Otroligt vackert c-ponnysto.
 
MICLAS CLINT EASTWOOD val.01
Fantastisk c-ponny upp till msvb hopp. en riktig fighter som ställer upp i alla lägen, ett hjärta av guld och hoppar med fin teknik.
 
 SAFIR val
Såldes som dressyrponny.
 
MUNSBORO TODD val.00
En av Sveriges absolut bästa ponnyer, flertalet segrar och placeringar i msva. Har jättebra teknik, en otroligt bra galopp och väldigt mycket vilja.
 
 
HATRICHTA val.06
Snygg storhäst, skulle passa bra som dressyrhäst.
 

-

Det var inte igår det uppdaterades här direkt. Jag jobbar på med Harry, filar och filar på detaljerna, han blir bara allt större och hoppar bättre. Nu hoppas jag bara att myntet hamnar på plats och han går lika bra på tävling som när jag tränar, för då hoppar han så jag nästan flyger. Det är ett evigt kämpande med honom, men jag kan bara inte släppa honom, det ska bli bra. 
Idag rullar transporten mot skästa för att träna för Louise, det ska bli kul att visa vad som hänt med honom senaste veckorna och jag hoppas vi kan komma på hur vi ska få ordning på resten.

I övrigt har jag umgåtts med vänner. Tog en spontan sväng till Evelina i helgen, åkte ut till en sjö och pratade om livet, en sån stund som man värdesätter lite extra mycket.


RSS 2.0