UNDERBAR DAG

Det är svårt att hinna med att blogga när man gör saker hela tiden. Igår var jag uppe vid 7 och red, trimmade på vallen och är så nöjd med passet. Känns bra inför idag, gäller att jag har tankarna i styr!
Därefter var jag till stan och åt lunch med Evelina, gick runt lite på stan.

Nu är det tävling som gäller.
TORSDAG

Här var det dött, i tisdags tränade jag på kvällen och kom hem runt halv tolv, så igår orkade jag inte göra så mycket alls efter att jag jobbat och ridit.
Idag gav vi oss ut på vallen, sist vi var där blev jag avkastad och trampad på. Men idag ger jag min reaktionsförmåga en highfive, för snabb som sjutton var jag när han skulle dra igång sina katapult-bockningar och efter det skötte han sig super.
Det är så bra att kunna jobba på stora ytor, han var väldigt laddad så passade på att göra många övergångar, det gick över förväntan!
Han var mjuk och fin i sidorna, hade bra tryck i bak och vi rullade på där i solen. Efteråt fick han en dusch och utrustningen en rengöring från svett.
Utförligare än så här blir det tyvärr inte idag, nu är jag tillbaka i Uppsala och har väl tänkt vara lite social iaf ;)
ETT OTROLIGT BRA INLÄGG

"...Lika så vill jag att alla i min närhet ska leva sitt liv utefter sina egna drömmar och inga andras drömmar eller åsikter. Jag tycker det är viktigt att själv känna efter i sin egna mage vad man vill göra och inte låta andra ta ens beslut. Oavsett om det handlar om min pojkvän eller mina vänner eller min familj. Oavsett vad så kommer jag alltid att stötta och låta dem göra sina egna val för sin egen lycka i livet."
 
Läs hela inlägget HÄR
Inte bara har hon en väldigt bra blogg, vettiga åsikter utan verkar också jobba på en härlig arbetsplats *liteavundsjuk*
 
 

NÅGOT ATT INSPIRERAS AV

Åsa Hellström har ordnat schabrak till de hon tränar och skrivit sig som deras tränare. Tränarnas roll bör lyftas fram i ljuset mer, visas upp. Väldigt bra initiativ av henne och jag hoppas fler gör likadant!

TRÄNING IKVÄLL

Idag kan snålt med uppdatering väntas då jag har träning efter jobbet och kommer hem igen runt halv tolv :) men har lite inställda inlägg
SENASTE TIDEN I BILDER

1. Bjöd Engman på mat
2. Julen stannade länge i år
3. Dejt med Julia
4. Fick mössan tuggad på

1. Roadtrip till Jönköping
2. Blev begavd i en hiss
3. Hjälpte Lotta flytta, hittade fina prylar (ironi)
4. Fick en puss av Harry


1. Pappa hade kört min bil, kunde precis nudda pedalerna
2,3,4. Utgång med frugan och Marie 

En helg på skästa och tävlingar i sundbyholm.


1. Uteservering med Engman
2. Dåligt humör? Ta en kaka
3. En annan uteservering med Engman


1. Slöa i solen med kiwi och nutella
2. Mötte en glad Harry 


PÄRLA

 
 

RSS 2.0