Angrysparris.se

Vi är många som har synpunkter på ridsportförbundets olika påhitt och det debatteras vilt.
Vuxna och några ungdomar som kämpar för vad de tror på, nu vill vi öppna dörrarna för fler ungdomar att uttrycka sina åsikter. Som ungdom kan det vara lite känsligt att föra fram sina åsikter, speciellt offentligt och i skrift.
Jag (Amanda) funderade lite på vad vi skulle kunna göra för att underlätta det hela, så jag kontaktade direkt Matilda.
Våra tankar har då lett oss till att vi tillsammans med er ska visa ridsportförbundet vad det är vi önskar,
lyfta fram sådant vi skulle vilja förändra, idéer vi har och även det vi tycker är positivt med systemen.
Som nyss nämnt så är vi medvetna om att det känns jobbigt för många att uttrycka sig, därför tänkte vi erbjda oss som "mellanhänder", alltså att ni kan kontakta oss, så kan vi tillsammans prata om era tankar och ihop få fram det budskap ni vill. Vi skulle sedan på ett (förhoppningsvis) för alla förståeligt sätt föra fram det vi fått höra, för att kunna spinna vidare på det hela tillsammans.
Tanken är att vi ska samla ihop åsikter/tankar/idéer från så många ryttare som möjligt, för att sedan göra en slags sammanställning som vi kan föra vidare.
Tillsammans är vi starka och det finns absolut ingen lägsta ålder för att ha vettiga åsikter, din ålder spelar ingen roll - men din åsikt gör. Ingen fråga/tanke är för liten eller för stor. Det är ingen som kommer att dömma.
Det är dags att vi tar ett steg fram och visar framfötterna, vi alla ungdomar är den svenska ridsportens framtid, så låt oss enat göra framtida år på hästryggen till något bra.
 
Tävlar du på någon nivå, i någon gren och är ungdom - välkommen in i debatten.
Ni ska alla känna er varmt välkomna att kontakta oss, allas åsikter är viktiga och låt oss göra något riktigt bra utav dom. Vi vill veta vad du tycker. Så låt oss veta och uppmana även dina vänner att göra likadant.
 
Det är bara att kommentera här, mejla angrysparris@hotmail.com eller att skriva till Amanda Anger eller Matilda Sparrenhök på facebook.
 
Svara på angrysparris.se - vi ses där! :)

Kommentarer
Postat av: Elin

Jag tycker du har helt rätt i det du skrev i det tidigare inlägget att stilbedömningen borde vara kvar fast som en klass i klassen. Jag tävlar själv dressyr på ponny på relativt hög nivå. Jag tycker det är jättebra att ponnyryttare i hoppning blir bedömda över hur dem rider eftersom att det ganska ofta kan finnas saker att förbättra som kan ha ett väldigt stort värde i deras resultat osv. Dock är dem ju ute på hopptävling för att göra det hoppningen går ut på, klara banan. Hade dem velat bli bedömda över allt annat ponny och ryttare gör hade dem ju varit på en dressyrtävling istället.

2013-12-02 @ 18:23:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0