BILDER

 
 
 
 
 

NU DRAR VI

Äntligen (!!!!) sitter vi i bilen till Arlanda och sen planet till USA. Behöver det verkligen nu..
Igår red jag ut och gullade med min pärla, han är den jag kommer sakna absolut mest, har redan lite ångest för att vara utan honom i två veckor.


ETT FEL NÄRMARE RÄTT ETT SÄTT ATT SE PÅ SAKEN

Idag är jag bara trött, att jobba sex dagar på en vecka låter ju fint för lönen men för orken ser det lite annorlunda ut. Hittills har jag bara sovit, kollat på serier och halvt börjat packa. Att jag inte bloggade igår är just för anledningen att jag var väldigt trött. När jag slutat jobba så åkte jag direkt till stallet och red Harry som för den delen gick väldigt bra, han har blivit mycket starkare, en väldigt stor skillnad faktiskt så det känns bra. Gjorde mest grundjobb igår, inget avancerat, mjukade upp sidorna, skänkelvikningar, öppnor, tempoväxlingar, byten och lite sådana typer av övningar. Annars var det inte riktigt min dag igår, fick händerna brända på grimskaften tre gånger igår, hästarna var lite laddade, först varje hand på jobbet och sen när jag skulle få in Harry under nätet som hängts upp för ingången, sen lite andra grejer så ja det hade ju kunna varit lite roligare. Sen är han inne i en testperiod så han gick typ två meter när jag hoppat upp och sen stod han på bakbenen, men fick ta ner honom på jorden och sen gick han ju som sagt väldigt bra, och jag tror att den här perioden snart är förbi, känns inte som ett större problem.
Idag får han nog gå en lång vända i skogen, vilket han antagligen kommer uppskatta mycket.
 
Kände mig lite avundsjuk på dom här rackarna

No worries

 

SANNINGAR

I brist på idéer kör jag en standard.
 
- Jag skäms över mina gamla blogginlägg, eller ja det räcker med att det går någon dag innan jag skäms över ett inlägg jag skrivit, undrar hur sjutton jag tänkte och hur jag kunde skriva så dåligt. Vill radera allt, men samtidigt vill jag ha kvar det, för hur illa jag än skriver ibland så finns det en hel del minnen på bloggen.
- Om jag skriver fel, även om det bara är i ett sms så måste jag rätta det, jag vet inte varför men jag känner verkligen ett behov av att göra det. Vilket Engman brukar bli lite frustrerad över hehe ;)
- Ett "problem" jag har är att jag antingen verkligen inte bryr mig om en person, även om jag tycker om personen eller också bryr jag mig extremt mycket, sällan något däremellan vilket kan bli väldigt jobbigt ibland...
 
- Jag sitter hellre i en buss bredvid ett gråtande barn i 2h än ett gäng killar(kan också vara tjejer men det har aldrig hänt mig) som pratar om deras spel som om det är de absolut mest intressanta i världen och tror att dom har så mycket högre intelligens än alla andra, det tycker jag är 100ggr jobbigare.
 
- Disneyfilmer kan vara bland de bästa som går att kolla på och därefter actionfilmer, Lejonkungen är ju underbar.

- Jag älskar att jobba - även när det är vidrigt jobbigt och jag helst skulle vilja sova.
 
- Något jag har extremt svårt för är att säga nej till jobb och uppgifter, tex så cyklade 2mil för att endast fodra ett gäng hästar, när det egentligen inte var arbetsdag för mig. Har jag tid så kan jag inte säga nej, det går inte.
 
- Om jag får chansen att testa klippdykning så skulle jag bli hur glad som helst, tänk att stå på en höööög klippa, titta ner, ta sats, springa och kasta sig ut. Måste vara en galet cool känsla.
 
- Jag längtar väldigt mycket tills jag och Lotta ska hoppa fallskärm, 17 dagar kvar!!
 
- När jag var mindre ville jag ha en minigris som skulle heta Elvis
 
- Jag har inte haft en kjol på mig sen jag var jätteliten och mamma tvingade mig, det kommer aldrig igen ske att jag skulle ha det på mig, aldrig. Skulle inte ha klänning på mig heller om jag inte blev tvungen ibland.
 
- Converse kan vara de enda skorna människan lyckats med, och löparskor.
 
- Mina sanningar är så dåliga att jag nu ger upp
 
 
 
 

I KNEW YOU WERE TROUBLE WHEN YOU WALKED IN


MÅLAREN ✌

Har fått klagomål om hur död och tråkig min blogg är nu, så på begäran ska jag ge det ett försök igen, dock inte som förut, jag är inte intresserad av hög statistik och att få reaktioner.

Just nu sitter jag på tåget till Heby, sen buss hem. Jag har nog aldrig varit så charmig utanför huset innan, jag fick bråttom från jobbet till bussen så här sitter jag, i mjukisbyxor med "DORIS" tryck på rumpan och täckta med målarfärg och x-antal år gamla gymnastikskor som även de är täckta i färg, händerna har också fina fläckar, men har iaf inget kvar i ansiktet ;). Jag sprang ut i regnet bara för att bussen med en roat flinande busschaufför skulle åka förbi mig, så nu kommer jag hem en timme senare, trevligt. Men mötte iaf Engman på station så det var ett +.
Ja som ni antagligen förstår så målar jag på jobbet, jag kände innan att jag kanske inte är den man ska låta göra sånt, men jag var inte helt värdelös.
Jag ska jobba alla dagar utom söndag den här veckan, lite jobbigt men vad gör man inte, time is money. Sen jobbar jag måndag-onsdag nästa vecka och på torsdag åker vi äntligen till usa, shit va skönt det ska bli att komma bort och bara glömma allt ett tag.
Harry går även super just nu och det ser lovande ut på jobbfronten också, så det finns inte så mycket att klaga på.
Men nu ska jag snart ut i regnet, så får skriva något mer senare.


STUDENTEN

Ja kära läsare, i onsdags tog vi studenten och det känns overkligt. Är den här tiden verkligen över? - Ja.
Faktiskt så måste jag erkänna att det känns lite tråkigt, jag kommer sakna dom och framförallt vissa. Ett väldigt härligt avslut hade vi iaf, bäst av allt var flaket, utan tvekan! I 3h åkte vi, tiden bara flög iväg haha <3
Igår gjorde jag inte mycket annat än att sova och äta, var helt slut.
Imorgon ska vi till Strömsholm och kolla på bästa älskade Todd när han och Elsa tävlar i laget och på måndag börjar jag jobba.
 
<3

RSS 2.0