<3

 

IRLAND

Har just kommit fram till Irland, många gamla minnen kommer fram och jag måste erkänna att jag saknat det här rätt mysiga landet, hade faktiskt varit roligt att åkt till munsboro farm igen, flera år sen sist.
Just nu sitter vi på flygbussen och ska ta oss in i centrala Dublin.


NÄMEN HEJ

Det här med att blogga är inte riktigt min grej längre, fast nu gör jag det iofs bara för mig, för att kunna se tillbaka typ.
Sist jag skrev så hade jag varit på Timbuktu och sen dess har det inte hänt jättemycket, men en del.
Jag var på ingbofestivalen förra helgen, ngr band som spelar här ute i Tärnsjö, inget stort alltså. Under mina 19år har jag aldrig varit "ute" i Tärnsjö om man ens kan kalla det de hehe, iaf så var det mycket bättre än jag förväntat mig, riktigt roligt faktiskt. Träffade några gamla killkompisar som jag inte träffat sen vi började gymnasiet, så det var riktigt kul. I tisdags tränade jag för Louise och Harry skötte sig verkligen super! Jag är väldigt nöjd med honom och det var roligt att höra att Louise tyckte att det var så stor skillnad på honom. Det var för den delen väldigt bra lydnadsövningar, vilket är precis det jobb som behövs.
Igår var jag mer död än levande kändes det som, kom hem från träningen tolv och bussen går 7.
Nu är jag på väg hem för att snabbt ta mig till stallet, rida, packa, duscha och sedan tillbaka till Uppsala för tidigt imorgon ska vi till Arlanda och sedan vidare till Irland.

Som lite kompensation tänkte jag att jag kunde lägga ut lite urplock av bilder jag har på mobilen från sommaren.


FULL FART

I lördags var jag och min familj till farmor och farfar för att fira farfar som fyllde 80år. Det va jättetrevligt, älskar verkligen vår släkt, alla har sjuk humor så man klarar inte många minuter utan att skratta. Lite impulsivt bestämde jag och min ena kusin, Emelie, att vi skulle till våla och se Timbuktu. Vi hade riktigt kul och jag träffade lite folk som jag nästan inte sett alls under hela gymnasietiden och det var faktiskt riktigt kul.
I söndags var jag rätt trött och gjorde inte så mycket mer än att kolla på sm på datan och red. Han gick för den delen grymt bra, jobbade bland annat mycket med honom innanför spåret för att checka balansen och jämnheten. En riktig pärla.
Idag har jag jobbat och varit på körkortsteori, nu är jag hos Marie då jag har körlektion halv 8 imorgon, lite skönare att kunna gå upp kvart i 7 än kvart över 5 😅


VÄRLDENS BÄSTA

Harry kan ju vara (läs: är) en av de mest fantastiska individer jag träffat. Den hästen gör mig så glad, en grym inställning och ett stort hjärta, kommer aldrig kunna lämna den rackaren.
Om jag så måste slänga iväg alla mina planer på att plugga vidare i Göteborg för att kunna ha honom kvar, då gör jag det. Titta bara på honom, who could say no to that face


KARMA IS ONLY A BITCH IF YOU ARE

Livet är på det stadiet när det kaosar lite här och var, om man ska ta lite mellanting som exempel så har jag sedan förra veckan nästan blivit påkörd 3ggr, kan dra den ena historien iaf. Jag cyklade och pratade med telefon, sen när jag kom till en rätt stor korsning så hade alla trafikljusen lagt av = totalt kaos på vägen, så jag stod där, med lite tidspress, tills jag bestämde mig för att det va dags att ta sig över. Så jag sätter cykeln i rullning, i samma sekund som jag närmar mig mitten av vägen kommer ett gäng bilar från alla håll och kanter mot mig i full fart och jag halvt skriker till Vendela att jag kommer dö, som bara skrattar åt mig och med några få sekunders marginal så hann jag över vägen innan närmsta bil flög förbi och jag kände vinddraget i nacken, mysigt!

Sen har mitt headset har avlidit trots mina tappra försök att rädda det med tejp (mer dramatiskt än det låter) och vädret hatar mig. Men ändå småpotatis, jag lever iaf ;). och det har jag "firat" med att framstå fint i allmänhetens ögon, mest populärt var det nog i tisdags, när jag varit vaken hela natten och inte brydde mig om någonting alls, så satte i mitt headset och höjde upp volymen, till det så sjöng jag högt och falskt hela vägen från stationen till jobbet. I efterhand tycker jag lite synd om de som mötte mig och förstår deras blickar haha. Sen har jag en förmåga att göra konstiga ljud när jag pratar med folk jag är väldigt bekväm med (vilket jag tror alla människor har drag av, bara inte är lika töntiga så dom håller de inne), något jag gjorde igår när jag pratade i telefon på vägen hem, vilket förfärade den stackars man jag från en början inte upptäckt när jag gick där helt inne i det tydligt inte så vettiga samtal jag hade med Vendela.
Vad mer jag gjort? Efter mitt framträdande som sångerska på tisdagsmorgonen så lyckades jag låsa ut mig själv från jobbet, så där stod jag ett tag, framåtlutad med pannan mot glasdörren tills jag blev insläppt, känner nu att jag kanske skulle ha inlett med den mesiga historien.

Vi kan lika gärna dra varför vädret hatar mig också, det är ju lika bra som en 10år gammal gympadojja. När jag kollade ut innan jag skulle cykla från jobbet så sken solen, när jag började cykla så kom spöregnet. Väl framme så sken solen igen, jag gick och köpte mig ett nytt headset, för att mötas av spöregnet igen när jag kom ut och skulle vänta på bussen.

Men snart åker jag, Lotta och Marie iaf till Irland, inte för att Irland är känt för fint väder hehe, men det kan spöregna och jag kommer vara lika glad ändå när vi står där på eminem konserten, snäppet under en lyrisk fjortis på det!

I hästväg så har inget exalterande hänt direkt, han vilade i måndags, i tisdags jobbades han en stund i äckligt spöregn och igår en skogsrunda. Jag är väldigt sugen på att åka till skästa och träna honom, visa för Emma hur har är nu och se vad hon tycker om hans utveckling. Sen skulle jag hur gärna som helst dra iväg på ett meeting, sist va liksom sm förra sommaren och då va jag dålig, så ja ett meeting skulle sitta fint.

Det här inlägget var både ganska ointressant och väldigt simpelt. Men jag tror att intressenivån till ett inlägg om hur jag inventerar kemikalier skulle vara ännu lägre. Lägger ut film på Harry från tävlingen så fort jag har tid som kompensation :)


RSS 2.0