JAG ÄLSKAR DIG


TRÖTT

Jag är helt slut efter den här helgen, har heller inte haft tillfälle att skriva. Vi åkte hemifrån vid 6 i lördags, vaknade 4 av någon anledning. Tågresan till Göteborg tog hundra år, blev ca 1.5h försenade. När vi kom dit så åt vi och gick sen till mässan, där jag träffade Isabella :D, lite senare kom även sparris ett tag och Åhlström, sen träffade jag en massa andra också såklart. Kollade på eftermiddagshoppningen med Bella och sen på kvällen va jag ut med Åhlström, sov runt 5h den natten.
På söndagen drog vi till mässan först, jag köpte det där skärpet jag tjatat om att jag vill ha hur länge som helst, fick en jättefin grå kavaj av Marie <3 och nya tävlingshandskar av mamma :) , lägger ut bilder på det senare.
Sen kollade vi på världscupfinalen. Tågresan hem så var det jag och en massa mattetal. Vi kom hem tolv, sen upp halv 6 idag, om jag är trött? Att säga att jag är väldigt trött vore en underdrift, men jag behövde det här helgen, underbart.
Dock har jag världens abstinens, jag vill rida...
Just nu sitter jag i bussen hem från stan, när jag kommer hem ska jag åka till stallet och pussa på min älskling :)


HAD A DREAM I WAS KING, I WOKE UP, STILL KING

 

VACKRA LILLA HÄST


MIN VILDE...

Dagen börjadee med att kolla på Vakna med NRJ, älskar det.
När det var slut så drog jag ett träningspass och cyklade sedan till min kära häst, tog av bandaget och svullnaden har blivit mindre men den var inte helt borta, kände på benet och han var inte öm alls så det är ju bra, sen skulle jag springa med honom och han inte bara lite vild. Efter bara några meter så lekte han hingst när han sprang där bredvid mig och sedan började han bocka och for åt alla håll, tur att man är van med hästar och kunde hantera det, hade jag tappat honom så hade han garanterat hoppat in i hagen. Han har ju bara vilat i tre dagar också, jag känner att han kommer vara rolig att rida när jag kan börja rida honom ordentligt igen, kommer behöva ett säkerhetsbälte haha ;) imorgon ska jag iaf skritta honom och försöka få honom att hålla sig i styr. Men han borde vara helt bra i benet snart, han visar ju inga tecken på att ha det minsta ont iaf, tur det, mitt lilla galna hjärta <3
 
 
 

Ge mig sommar

 

Ostabilt

 i lördags så var Harry vild som jag vet inte vad, bockade som om ett bi stack honom i baken om och om igen. Efter 3e gången sa Peter "han ger sig snart", jag kan tala om att det gjorde han inte hur mkt jag än försökte få honom att tagga ner, typ tionde gången så flög jag som en vante ner i backen. Hoppade upp igen och körde några rodeovändor till. Men till slut så gav han sig. Övningarna på träningen var jättebra.

När jag på söndag morgon skulle fixa honom inför ännu en träning för Peter, så ser jag att hans ena bakben svullnat upp, ja men klantskallen lyckades ju smälla till sig själv när han härjade runt.
Dock är det ingen fara, han ska vara lindad tills imorgon, då ska vi ta av det och se hur benet ser ut. Svullnaden verkar ha gått ner iaf och antagligen kommer han vara fit for fight igen vilken dag som helst, otroligt skönt att det inte är något allvarligt men grymt onödigt, knäppa häst ha koll på dina ben.
Nu börjar han dock bli ytterst frustrerad över att jag inte rider honom, men blir iaf lycklig av allt godis och alla pussar han får.
 
 

Duktiga lilla häst


Allt är spännande & allt ska tuggas på


L


Ändrar mig - lägger ner helt ett tag

Hörs någon gång


RSS 2.0